Pepita Ifjúsági Szálló és Ady Endre úti Apartmanház

Nyomtatás

A Pepita Ifjúsági Szálló Tiszafüred központjában található, szobáink apartman jellegűek, minden szobához tartozik fürdőszoba WC-vel, zuhanyzóval, mini konyha hűtővel. A szobákban satelit TV [...]

Web: www.furediion.hu/szallo.php.html

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: +36/70-428-7896

Cím: Tiszafüred, Kossuth tér 10.

A Pepita Ifjúsági Szálló Tiszafüred központjában található, szobáink apartman jellegűek, minden szobához tartozik fürdőszoba WC-vel, zuhanyzóval, mini konyha hűtővel. A szobákban satelit TV található! A szobák 3-4-5-6 ágyasak.

A férőhelyek száma: az Ady Endre úti Apartman házunkkal kb. 100 – 120 fő, így nagyobb csoportok fogadására is alkalmas. A Szálló központi elhelyezkedésű, így 500-800 m távolságon belül minden megtalálható. Tisza-tó, kikötők, halas tér, szabad strand, Múzeum, Templomok, piac, városközpont, termál strand, orvosi rendelő, bevásárló központok.

Vasútállomás és a busz pályaudvar 900 m-re, buszmegálló 20 m-re, szemben az épülettel.

A Szállónak van egy 200 fős különterme, ami rendezvények, családi összejövetelek, lakodalmak, konferenciák lebonyolítására kiválóan alkalmas. A terem mindenféle technikával fel van szerelve.

Az épület belső udvarában a parkolás megoldható!

Tiszafüredet és a szállót elérni: Budapest felől az M3-s autópályán Füzesabonyig, onnan a 33-as főútvonalon Debrecen felé. 35 km-re Poroszló után. Miskolc felől szintén az M3-as autópályán Füzesabonyig és onnan a 33-as főútvonalon Debrecen felé.

A Pepita Ifjúsági Szálló Tisza-tavi túraközpont hálózat tagja, gyalogos és kerékpáros túraközpont, lehet nálunk bérelni kerékpárokat és egyéb felszerelést. A Tisza-tó körül 70 km-es kerékpárút van kiépítve. A tó körbe kerékpározható és a vendég megismerheti a környék falusi turizmust az itt lakók vendégszeretetét . A Tisza és a Tó számos kikapcsolódásra nyújt lehetőséget, (horgászat, vadászat, csónakázás, vizisportok,-kajak-kenu túrák- szabad strandok,( a szabad strand ingyenes) stb. Van két tanösvényünk a Tiszavirág tanösvény és a Poroszlói tanösvény amely a Nemzeti Park része. A környék is bővelkedik látnivalókkal a Hortobágyi Nemzeti Park az igari Arborétum, a karcagi Kunhalmok, az abádszalóki Babamúzeum A Meggyes csárda Ohatpusztakócsi mocsarak stb. A környéken kiváló minőségű és színvonalú termálstrandok várják az idelátogatókat. Tiszafüreden a kézművesség mai napig is működik, fazekasság, bőrművesség, vesszőfonás.

A szállodánk a környék legkedvezőbb árfekvésű szállása, ahol munkatársaink mindent megtesznek, hogy a vendégeink jól érezzék magukat.

A hozzánk érkező vendégeknek megszervezzük nyaralását, kiszínezzük pihenését. Igény szerint!

 

Kellemes pihenést és kikapcsolódást kívánnak a Pepita szálló munkatársai!